Selecteer een pagina

“Be the reason for Someone’s Smile”

 

In januari 1977 kwam ik met een leeftijd van 8 weekjes naar Nederland.  Een mooi leven onder goede levensomstandigheden stond mij te wachten. En dat leven heb ik gekregen. Vooral dankzij mijn vader die als een biologische vader voor mij is. Eén van de dingen die ik tijdens mijn opvoeding heb meegekregen, is om een verschil te willen maken in het leven van mensen die het minder goed hebben. Zo hadden wij bijvoorbeeld een Foster parent kindje in Indonesie en in Bangladesh. Vorig jaar zijn zowel mijn vader als ik een eigen project gestart, waarmee we andere mensen blij mee hopen te maken.

 

Een e-book met prachtige foto’s en beschrijvingen over kleine bedrijven in Vietnam. Een project waaraan mijn vader zowel als fotograaf als auteur aan heeft gewerkt en waarvan de opbrengst gaat naar studieboeken voor studenten die op het platteland wonen, de uitbreiding van de plaatselijke bibliotheek voor kinderen en fotoboekjes voor de bedrijfseigenaren die hun verhaal wilde delen voor de realisatie van dit e-book.

Kleine Bedrijven in Vietnam – Een kijkje van binnenuit

In 2017 ben ik begonnen met het project “Maak van je Passie je Bedrijf”.
Een initiatief waarmee ik vrouwen in Suriname de mogelijkheid bied om alles te leren wat nodig is om van A tot Z een eigen bedrijf op te richten.
Met behulp van het internet krijgen ze op een toegankelijke manier de beschikking over lesstof ten aanzien van ondernemen, die veelal nieuw voor hun is, en waarmee ze een voorsprong kunnen behalen en het verschil kunnen maken in hun eigen leven en dat van hun dierbaren.